Matilda & Ann

Ann | 2013-01-12 kl. 15:23:51

Oh christmas lights, keep shining on.

Ann | 2013-01-10 kl. 13:03:00
 
Mitt tvåtusentretton kunde nog inte ha börjat varken sämre eller bättre. Under dessa första dagar av det nya året har jag inte bara hunnit med att se The Hobbit på bio och ha Sagan om Ringen-maraton, vara på bröllop och läsa ut en bok på två timmar, utan även hunnit vara sjuk i influensa, plugga till prov och påbörja godisuppehåll. Nyårsfirandet var mer än storslaget; jag var på läger tillsammans med över 450 pers och jag har både fått minnen för livet och kramats som aldrig förr.
 
Det är inte ens värt att fokusera på några dåliga saker för mitt glada humör går nog inte att rubba. Spännande saker har hänt och kanske än mer spännande saker ligger framför mig, så jag kan inte vara annat än förväntansfull och glad. Och det får man vara, trots vad samhällets alla normer om hur man ska bete sig säger om det.
Bland annat håller jag på att fixa min vår-spellista, har ett paket glass i frysen, ska få se mitt favoritband live om några månader tillsammans med bästa tänkbara sällskap och utomhus singlar små snöflingor ner.
Nu ska jag dock återgå till plugget, och det låter rätt bra att ha det där glasspaketet som sällskap.
 
God jul!
(För än är varken jul eller vinter över mina vänner! Hehe. Därför bjussar jag på några bortglömda vinterbilder från jullovet.)
 
 

2012

Matilda | 2013-01-01 kl. 13:12:00
Detta året har gått från att ha varit riktigt dåligt till toppen. Ett år som började med jobbig skolgång utan att riktigt veta vad man tillhör eller vem man är till ett som slutar med ändå en hyfsad termin i skolan där jag mått bättre än på flera år.
Jag har för första gången sedan jag var 3 år åkt skidor i Sälen, haft godisförbud, strosat runt i olika städer och byar och hittat en gammal vän. Jag har även haft en av de bästa somrarna i mitt liv som jag haft tillsammans med de bästa vännerna man kan ha, varit på 2 riktigt bra läger och träffat nya vänner för livet, upplevt vackra solnedgångar och rest runt med tåg och buss. I höst har jag läst och blivit förälskad i Harry Potter serien, varit på ännu ett läger, gått mitt första riktiga luciatåg, struntat i att plugga för att det suger och ändå fått bra betyg och firat en riktigt bra jul även fast vi inte hade så mycket julklappar. 
 
Som tidigare sagt har allt inte bara varit toppen. Det är så lätt att man får den bilden. Jag slutade skolan med tårar och fasade under hela sommarlovet hur det skulle bli när höstterminen skulle börja. Kanske var det därför det blev så bra, för att jag förväntade allt utom att ha det bra. Jag måste också tacka vänner och familj för att de har varit så snälla och stöttat mig hela tiden och för all bön de har givit. Skulle nog aldrig klarat det utan dom!
Det jag vill säga med detta är att: man kan ha det hur jobbigt som helst och hamna riktigt i träsket, det kommer vi alla göra någon gång i livet, men ge inte upp. DET BLIR BÄTTRE. Kanske inte på några dagar, veckor eller till och med månader, men orkar man hålla ut under den jobbiga tiden får man det tillbaka tillslut. 
Detta året har varit riktigt jobbigt, men det har också varit ett av de bästa i mitt liv.
RSS 2.0