At last I see the light, and It's like the sky is new

Ann | 2012-06-26 kl. 22:09:46
 
Såhär såg min kväll ut. Satt ute på den gamla stentrappen till vårat hus med en kopp te och njöt av solnedgången sedd från vår stora trädgård. Genom att lägga till musik blev det nästan som något ur en film- ni vet när stämningsfull musik spelas och huvudpersonen blickar ut i fjärran med håret böljande i vinden och hjärtat hos någon saknad långt borta. Förutom att det inte blåste här.
En av de bästa sommarkvällarna hittils, helt klart. Och som om inte mitt humör kunde vara på topp redan fylls mitt hjärta med glädje vid tanken på att jag får träffa mina underbara vänner imorgon! Vi börjar i Kristianstad och sen får vi se vad det blir av oss. Kanske drar jag till båstad, eller var pengarna på mitt jojo-kort nu kan ta mig. Det känns bra, spontant och oplanerat; precis som det ska vara på sommaren!
 
Nu borde jag packa, duscha och gå och lägga mig tidigt. Men först lyssnar jag på sånt här...
Zachary Levi, Mandy Moore – I See the Light
... och jag kan inte göra annat än att rysa när Zachary börjar sjunga. mmm!

Like sunlight and strawberry bubble gum

Ann | 2012-06-17 kl. 10:00:00Sommarlov betyder massa massa massa bilder på massa mainstream saker. Iallafall för mig; jag vet inte riktigt hur det är med er men på sommaren brukar jag fota som allra mest. Ganska onödiga bilder också, på sånt som så många människor fotat innan mig- jag menar vem har aldrig fotat såna där rosa blomliknande växter som smakar lite surt när man tuggar på dem (vad heter de egentligen?) som jag lagt ut bilder på nu?
Min bästa anledning får väl ändå vara att det är fint. Annars skulle jag aldrig fotat det, logic?

Idag åker Paula på läger-  snyft! Vad ska jag göra utan henne i en hel månad? Jag får väl tröstäta och sola så mycket jag kan så hon inte är brunare än mig när hon kommer tillbaka...
Eller så kan jag ta ännu fler mainstream sommarbilder, dricka smoothies, resa Sverige runt och lyssna på sånt här mysigt:
Punch Brothers – This Girl
Matt Nathanson – Faster

Dåså, då var sommaren spikad! Först ska jag bara bli av med en jobbig muskelskada, men sen kan sommaren sätta igång på riktigt!

Dagen då jag lämnade Bengt men träffade Pierce Brosnan

Ann | 2012-06-16 kl. 21:25:34


Till slut kom dagen som jag knappt trodde skulle komma- dagen då jag skulle lämna min klass, min Bengt. Som det står i beskrivningen till vår facebook-grupp:
"En grupp för alla oss grymma, fantastiska, superhärliga människor som bara är för bra för att inte ha en grupp.
Tillsammans är vi klass Nio.
Tillsammans är vi Bengt."

Det spelar inte heller någon roll hur oaktiva vi än må varit på denna grupp. Den var episk ändå.
Nåväl! Som rubriken förtäljer är detta lite bilder från dagen då jag lämnade Bengt men träffade Pierce Brosnan (referens till bild nr 5, om ni inte redan listat ut detta uppenbara faktum,). Jag tror att en blandning mellan att folk inte kände sig särskilt fotogeniska(särskilt pojkarna. Tur är väl det att jag har en bild på Svedde åtminstone!)  och att mitt kamerabatteri tog slut ganska snabbt bidrog till att det finns så få bilder från denna händelserika dag.
Men med detta sagt,
titta och njut, medan ni lyssnar på följande låttips i sommarvärmen!
NEEDTOBREATHE – Girl Named Tennessee

Sommarlov!

Matilda | 2012-06-15 kl. 15:34:16

Äntligen har det blivit det alla längtat efter sen skolan började i höstas, sommmarlov!
Mitt sommarlov har börjat rätt så bra ändå: blå himmel med några få moln, massa sol, värme och sovmorgon till halv två. Najs!
Tänkte bara dela med mig av en låt, sen ska jag ut i solen.
Mat Kearney – Ships In The Night

Miss Beauty

Ann | 2012-06-14 kl. 22:07:19


Alice är en riktig Beauty. Detta var från skolavslutningen igår, då hon såg ut som en riktig perdy 40-talspingla. Eller 50-tal, eller vad det nu var, har lite svårt att veta skillnaden mellan det olika modet. Don't judge!

Världens bästa klass 9

Ann | 2012-06-13 kl. 16:35:42
Hej hörni!
Först vill jag börja med att ursäkta hur otroligt dåliga jag och Matilda varit på att uppdatera. Mest jag, men alltså skam på oss!
Skulle vilja påstå att jag har en anledning dock. Under de två senaste veckorna har jag hunnit vara med på diverse studentfester, haft Sagan om Ringen-maraton, varit på filminspelning, haft matteprov och en del olika inlämningsuppgifter, och mycket mer. Trots att jag fotat en hel del har jag tagigt chansen att bara slappa när jag kunnat, och inte orkat ta mig tid att lägga in bilderna på datorn eller redigerat dem.
Men den största av alla händelser under veckan är att jag gått ut grundskolan- Idag! Dessa tio åren har spenderats med nio helt galet awesome personer. Skolgången hade inte varit densamma utan dem, och de är värda ett stort tack för att de förgyllt den något enormt!
Dessa år på leteboskolan (fattar ni, tio år!!!) avslutades med att vi ristade in våra namn i en stor blodbok på skolområdet- precis som flera generationer nior gjort innan oss. Det var fett. Nu är mitt namn förevigat på skolan som jag gått på under ca 62,5 % av mitt liv. Det är ganska coolt.Under vårt sista framträdande under vår sista skolavslutning tillsammans rullade ett bildspel i bakgrunden. Så galet bra. Tack alla ni fina!Titeln säger allt; världens bästa klass 9 helt enkelt!

Nu ser jag dock fram emot ett långt sommarlov och sedan taggar jag gymnasie med inriktning Naturkunskap!
För att göra er glada ska jag redigera bilder nu.. många bilder som bara ligger och väntar.
Peace out.

RixFM!

Matilda | 2012-06-05 kl. 19:09:45

matiildis @ instagram

Hallå!
I lördags var jag på rixfm festivalen, det var riktigt roligt! På kvällen så sov jag och min vän Felicia över hos hennes pappa. Riktigt mys!
Men i alla fall, jag tänkte fixa en lite ny look till våran blogg. Det känns lite fel med en bild på snö nu när sommaren är här (eller ska vara här, vart är du sommar?) så tänkte byta lite bilder och kanske färg, inget komplicerat. Sen får la bilderna på mig och Ann bytas ut någon gång senare i sommar när vi ses.
Det är väl bara att sätta gång!

Ed Sheeran – Lego House

update: blev liiiite mer ändringar än vad jag tänkt från början, men det gör inget för min del!

Vackort

Matilda | 2012-06-01 kl. 19:35:12


Jag är så lättad för äntligen så är det slut på plugg och prov. Nu är det bara 13 dagar kvar tills det är skolavslutningen! Dock känns de dagar som är kvar helt onödiga eftersom att vi inte har något skolarbete utan bara massa chill. Men det gör inte så mycket eftersom att det ändå inte är så fint väder.
Men nu är det fredag, och det är gott som bara den! Imorgon ska jag dra in till Jönköping på Rix FM festivalen med min fina vän Felicia. Det ska bli roligt. Dock är det ingen musik jag lyssnar på i vanliga fall, men vad gör det? Man får bara hoppas på lite bättre väder.
Ni får ha en riktigt bra helg. Detta avslutar jag med en låt.
David Guetta – Sunshine

RSS 2.0