Hon är så söt när hon rodnar, när hennes kinder snabbt ändrar färg

Ann | 2012-10-31 kl. 15:43:00

 
Umgicks med några söta tjejer för några veckor sedan. Vad jag gillar dem!

I mitt fönster

Ann | 2012-10-30 kl. 19:23:58
 
I mitt fönster, där trivs jag bra. Jag har en dunderfin utsikt; och med en kopp te i handen och bra musik i öronen är det definitivt ett av mina favoritställen hemma. Där kan jag sitta och dingla med benen och leka badass och samtidigt filosofera över livets stora frågor. Perfekt kombination!

When the rain washes you clean you'll know

Ann | 2012-10-21 kl. 13:28:00
 
 
 
 
 
 
 
alt-J – Tessellate Youth Lagoon – Ghost To Me  Fink – Honesty  Noah Gundersen – Honest Songs  Fleetwood Mac – Dreams
 
Lite bilder från de senaste veckorna.
Idag är det söndag och idag ska jag dejta fysikboken och skriva klart en novell. Med te, bra musik, värmekudde och gott fika ska det nog gå bra. 
 
igår köpte jag hem Babel på cd. Glad tjej, tralalala

Här har vi höst

Ann | 2012-10-20 kl. 23:52:00

 
Raggsockar, te, frost, kyliga vindar, löv som singlar ner mot marken, elektriskt hår, rosiga kinder, stickade koftor, mörka morgnar, mysig musik och lövskogar som går i nyanser av gult.
Här har vi höst.
Och hösten är ju rätt bra ändå.

How I wish that I never grow old

Ann | 2012-10-19 kl. 19:02:24
 
 
Helgen kunde inte kommit mer lägligt. Är helt slutkörd, men ändå väntar mer plugg, prov och läxor nästa vecka. Nu ska jag dock inte tänka på sånt, utan ikväll drar jag på filmkväll med bästa gänget. TGIF!

HEJ

Matilda | 2012-10-18 kl. 21:56:00

Denna veckan har jag packat upp varor, märkt varor, burit färgburkar, blandat färg, målat, kollat på MASSOR med tapeter och fantiserat om att göra om mitt rum. Jag har praoat på färgbutiken Syntema/Happy Homes. Det har varit rätt chill ändå. Nästa vecka väntar Värnamo sjukhus på mig. Bara jag slipper vara med på någon mindre operation eller slipper blödande människor så är det nog lugnt. Jag gillar inte blod.
Men jag gillar Emilia och hon fyllde år igår, tror jag det var? Jag vill i alla fall dit i helgen. Så nu ska jag kolla lite tågtider och sedan ska jag kolla om jag har pengar till det. I så fall så åker jag till Växjö imorgon! WIIII
 

Tävlar hos kamda.se

Matilda | 2012-10-17 kl. 17:39:00
Nu tävlar jag om en värdecheck på 300kr hos http://www.kamda.se/. Jag har ännu inte köpt en reflexskärm, så om jag vann skulle jag använda värdechecken till den här. ÖNSKA MIG LYCKA TILL!

Söndag

Ann | 2012-10-14 kl. 22:54:00

 
Idag har varit en riktig carpe diem-dag alltså.
Jag har traskat runt i trädgården, spelat gitarr, plockat valnötter, målat naglarna, druckit te och läst en bra bok, men framförallt har jag legat i min säng med fönstret på glänt, sett på tv-serier och bara tagit det lungt.
Bra dag, med andra ord.
 
Justeja, sen har jag lyssnat på massa sånt här fint:
Billie The Vision & The Dancers – You’d Better Watch Out, ‘Cause I Like You
Ben Howard – Depth Over Distance
Ludwig van Beethoven – Piano Concerto No. 5 in E-Flat Major, Op. 73, "Emperor Concerto"
Benjamin Francis Leftwich – Last Smoke Before the Snowstorm
Thomas Dybdahl – One Day You'll Dance For Me, New York City
 

Männen i mitt liv

Ann | 2012-10-10 kl. 22:26:00
 
 
James Vincent McMorrowYouth LagoonNoah GundersenFinkJose GonzalezMumford & SonsBon Iver ♥ 
 
Männen i mitt liv just nu. Hade man beslutat vem man skulle gifta sig med baserat på sångröst eller musikalitet hade det varit någon av dessa som stått högst upp på kandidatlistan. Tillsammans med Peter Jöback, Frank Ådahl och Anders Ekborg.
 
Tack till Clara som fotat bilden på mig ovan från vår helg i Göteborg!

Instagram

Ann | 2012-10-09 kl. 14:31:00
 
Två trötta tjejer. En flummig fysiklektion. Femtio minuter kvar. En enorm rastlöshet. En briljant idé.
"Ann, du kan skaffa instagram!"
Så nu, mina vänner, har även jag fallit offer för grupptrycket och skaffat instagram. Bör meddela att jag inte ens har en mobil där jag kan ha det, men eftersom jag hänger med Johannas mobil så mycket ändå tänkte vi att det inte gör något.
Ovan är första bilden jag la ut. Matbild på instagram, det börjar arta sig!

Följ mig! @hermannanka

But I still believe though these cracks you'll see, When I'm on my knees I'll still believe

Allmänt | 2012-10-07 kl. 20:09:28
 
Jag älskar höstdagar som denna. Blå himmel, sol, gula krispiga löv över hela trädgården och i alla träd.
Jag känner att jag har låtit Ann ta hand om bloggen de senaste veckorna. Jag har haft super goa och härliga veckor. Ja, i alla fall helger. Som ni redan hört av Ann har jag både varit i Båstad och på återträff på underbara Breanäs. Dessa helger var legendariska! Annars har jag varit på tevespelskoncert med en symfoniorkester i Spira och... där tog mitt minne slut. I helgen har jag i alla fall varit hos min fina syster och softat och igår så firade vi min brors 25 års dag.
Jag har också lyssnat på Mumford and sons nya album som är helt underbart! Livet är allt bra ibland.
 

Welcome to our home

Ann | 2012-10-06 kl. 01:32:50
 
Ingången till mina kusiners hus har blivit invaderad av humle-rankor. Det påminner om något som skulle kunna vara ingången till Narnia. Sådär lagom superfint och sagolikt, typ.

We're the people, the happy with the broken hearts, the ones who draw a picture and proclaim that it's art

Ann | 2012-10-02 kl. 19:35:00
 
I eftermiddag har jag flytt tanken av att jag måste plugga kemi och istället knåpat ihop en ny höst-spellista på spotify. Den är fylld av många gamla godingar men även lite nytt småplock. Mysigt och höstigt, precis som jag gillar det.
På hösten är då jag älskar att springa runt i min orangea halsduk, smutsa ner min kära gamla fjällräven ännu mer och spela fina låtar på gitarr.
Hösten är bra; för det är då Vi lever för helgen och blir fulla på Söderte. 
 

Whispered notes from the piano in the corner of the room

Ann | 2012-10-01 kl. 22:30:00
 
Eftersom jag har lite brist på bilder får det bli en salig blandning slarvigt (sa jag slarvigt? jag slet som en GRIS i en SANDSTORM för att få ihop detta!!!!) ihopsatta mobilbilder från den sista tiden.
 
Är hemkommen från en fantastisk helg med bästa folket på Breanäs.Jag åt jättegod mat, myste i sofforna, skrattade så jag grät, var nere vid sjön mitt i natten, lekte capture the flag i regnväder i skogen och tjejerna vann, sjöng (läs:vrålade) schlagerlåtar, började lägga ett jobbigt hundpussel med ett gäng pojkar som slutade med att vi tävlade om vem som kunde ha en av pusselbitarna i munnen längst, flätade Davids hår som vanligt, dansade till gangnam style på öppna scenen, sjöng högt på bussen hem från kyrkan, skrattade ännu mer, hade en epic battle med mina ledare på singstar, blev hes som en kråka, kramades mycket och länge, sjöng liturgiska sånger när vi diskade, glömde köpa den godaste glassen ever, blev retad för min kråkröst, hade tydligen en bebis i Amandus mage, sov i de sköna sängarna och tyckte det var alltför tidigt att åka hem i söndags.
Självklart gjorde vi mycket mer än de få rader jag lyckats få ner här, men det skulle ta allt för lång tid att skriva ner alltihop. Jag har iallafall haft den bästa helgen på länge och jag längtar som bara den tills jag får träffa alla igen.
 
Långt framöver kommer jag tänka på höståterträffen 2012 när jag hör denna:
Mumford & Sons – Babel
RSS 2.0