Höst igen?

Matilda | 2012-05-31 kl. 22:02:47


Canon eos 550D + 50mm f/1.8

Jag vill ha tillbaka de där varma kvällarna när man kunde sitta ute på baksidan av huset och få en sista glimt av solen innan den går ner bakom träden. Vad försvann det härliga sommarvädret?
Dessutom så har jag haft en såndär dag då det känns som att man har en ful pudel på huvudet, ja ni vet vad jag menar: en så kallad bad hair day. Och det blev ju inte bättre av det regniga vädret som vi fick precis när vi hade idrott som vi nu mera har ute.
Men nog om mina stora problem. Nog med allt skrivande, för nu vill jag sova. Eller i alla fall om en stund, kanske två. Till saken: godnatt och sov gott, eller gute nacht und schlaf' gut som man säger på tyska.

It's the simple things in life, like when and where

Ann | 2012-05-27 kl. 20:37:52Några någolunda nytagna sommarbilder. Som redan uttryckt älskar jag att sommaren äntligen kommit! Så underbart så det definitivt är värt att nämnas mer än en gång.
Dessvärre har jag legat inomhus större delen av helgen, på grund av en rackarns förkylning. Att man ska få en sån här mastodontoförkylning nu när vädret är så fint - det förstår jag inte logiken i... Så ikväll när många av mina vänner är och spelar fotboll och grillar vid en av de lokala sjöarna sitter jag istället här och snörvlar (PITY ME. fast nej, skojeliskojar.).
Men goda saker kan komma ur dåliga- såhär mycket tid spenderad inomhus ger mig gott om tid till att redigera bilder. Snart kommer bilder från min senaste utlandsresa tillexempel!

Sen såklart måste väl något nämnas om gårdagens Eurovision Song Contest. Jag som inte ens gillar schlager kommer årligen på mig med själv med att sitta bänkad hela kvällen och utbringa lyckliga utrop då Sverige får poäng eller säga elaka saker om de som vi inte får poäng ifrån. Självklart var det så iår med. Personligen tyckte jag att Loreens bidrag var BLÄ, men det glömde jag snabbt av när tävlingen väl var igång.
Men om vi nu ska tala om vem som egentligen förtjänade att vinna så måste jag säga att jag hoppades på att Ryssland skulle vinna. Vem kan motså de små tanterna som sjöng om hur alla ska festa liksom? Att alla såg ut som små kopior av min farmor var dessutom ett mycket starkt plus.

Nej hörni, nu har jag skrivit tillräckligt för idag tror jag. Ta vara på den sista kvällen av helgen nu!

Kid Rock – All Summer Long

On trees and birds and fire

Matilda | 2012-05-24 kl. 21:17:34


Blev så sugen på att gå ut i det vackra vädret och fota självporträtt när jag såg Anns fina sommarbilder! Blev en hel del vackra bilder. Och dessutom så fick jag låna min broders 50mm f/1.8 objektiv.
Nu vill jag inte skriva mer, och det tänker jag inte heller för nu ska jag kolla på ESC. Heja Loreen!

I Am Oak – On Trees And Birds And Fire

SOMMAR

Ann | 2012-05-23 kl. 21:46:36Ett ord att beskriva min lycka över det vackra vädret: WOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
Nu är det sommar mina vänner, det vill jag lova! (Vad ironiskt det skulle vara om det började snöa nu...)
Med sommarväder blir allting mycket lättare; speciellt i skolan. Man behöver inte ha på sig jacka, knappt kofta eller ens skor om man vill vara så våghalsig, lektioner kan hållas utomhus och det gör inget om man har vattenkrig på skolgården för man torkar så snabbt så man hinner inte störa sig på att man blir blöt.
Ett extra plus är att huden luktar sådär gott som den gör när den är solvarm, man kan springa runt i linne och shorts eller klänning hela dagarna och mörkt blir det inte förrän framåt elva-tiden.

Det enda jag inte gillar med att sommaren kommer är mina allergiska reaktioner som kommer med den. Aldrig som iår har mina reaktioner varit så starka. Blä. Plötsligt kan jag brista ut i nysattack på lektionen och tar jag inte tablett ser det ut som om jag har ögoninflammation dygnet runt. INTE okej!

Men nu ska vi inte vara pessimister. Så hopp och spring nu, små barn och vänner, ta vara på värmen och gå ut och klättra i träd (Det gjorde jag för någon dag sedan- rekommenderas!) !

LÖKIGT VARMA HÄLSNINGAR TILL ER ALLA

Little reasons to smile...

Matilda | 2012-05-17 kl. 15:59:22

http://littlereasonstosmile.tumblr.com/

Valborg

Ann | 2012-05-10 kl. 18:54:37

Lite bortglömda bilder från Valborg. Har inte så mycket tid att skriva något nu, så jag tänker tyvärr inte göra det heller.

Havet

Matilda | 2012-05-09 kl. 20:51:49

© Bilder från Torsö i helgen

Jag är så glad! Och vet ni varför? Klart ni inte gör! Jag har äntligen tagit tag i det här med träning, tror jag. Jo, i alla fall denna veckan och det känns så gött. Vi har nämligen fått hem en träningscykel så nu har jag bestämt mig för att cykla minst 3 gånger i veckan fram till sommarlovet, och jag ska minsann klara det!

I helgen så drar jag till Agnes i Växjö och chillar. Dit kommer också Gabbe och förhoppningsvis Ann. Det kommer hur som helst bli AWESOME som vanligt. Jag har inte en ledig helg i några veckor framåt. Om två veckor så åker vi ner till havet i Torsö igen och firar mig för fyller 15 år (ännu en anledning att vara glad!).

Hur ni orkar sitta här och läsa om vad jag gör förstår jag egentligen inte. Jag orkar i alla fall inte skriva mer.

First Aid Kit – The Lion's Roar

Engelskaprojekt

Ann | 2012-05-06 kl. 16:42:15

Bilder från veckan, följ mig på Streamzoo @annbelievable

Idag är en jättefin dag, och vad gör jag då? Jo jag sitter inne och skriver på ett engelskaprojekt. (Inte nu dock, som ni kanske förstod...) Wohoo..! Det är segt. Görsegt. Och bara för att bättra på mitt humör ännu lite mer så har jag förlorat nästan 200 bilder från de senaste dagarna. Putsväck, allt på grund av ett skadat minneskort. Blä!
Men nu vill ni inte höra om mina ilandsproblem (Om jag ska vara ärlig så fattar jag inte riktigt varför du ens läser detta nu när du kan vara utomhus och njuta av vädret..?) Nu ska jag ta en paus från datorn och istället öva på redovisiningen jag ska hålla om mitt projekt. Det borde gå bra, ordbajsar man tillräckligt så...

(SERIÖST! vad är det med mig och att skriva ett normalt upplagt och formulerat inlägg numera?! pallar inte ändra. Deal with it.)

Maj maj måne

Matilda | 2012-05-03 kl. 18:36:27


Nu är sommaren här och hälsar på och jag har legat ute och solat få fort jag fått chansen, och jag måste säga att jag blivit lite solbränd. Tyvärr så försvinner det vackra vädret under helgen, och jag som ska till kusten! Får hoppas på lite sol och kanske ett dopp.

Valborg var härligt. Dock var elden mesigt liten, men det gjorde inget för jag fick snygga bilder på månen istället.
Men nu så har jag inte tid till detta mer, för nu ska jag ner och äta.

Genuin glädje.

Ann | 2012-05-01 kl. 15:18:16


RSS 2.0