Clara

Ann | 2012-07-27 kl. 11:46:44
 
En eftermiddag för några veckor sedan fotade jag kusin Clara på en stor vildvuxen äng. Det var jättekul och det blev många fina bilder. Tyvärr har jag haft svårt att ta mig tid till att redigera klart dem. Men nu är det klart, som ni ser, och detta blev resultatet!
Är jättesugen på att göra fler fotograferingar snart, någon som är på? meheee
 
Egentligen är det fy skam att jag sitter här när det är så fint väder ute. Så för att ta vara på det fina sommarvädret som vi äntligen fått ska jag dra ut en sväng.
Imorgon åker jag till Skåne och kommer inte hem förrän några dagar in på augusti. Det ska bli hur bra som helst! Väl hemma väntar min kusins bröllop, där jag ska fota vigseln! Spännande!
Hoppas ni har det lika bra som jag. hihi.

Sommarkvällar utan solnedgångar är som en bok utan bokstäver

Matilda | 2012-07-26 kl. 22:54:49
 
Godnatt, Godmorgon eller Godmiddag, ja eller vad det är för tid på dagen för dig som läser!
SÅ GALET HÄRLIGT VÄDER VI HAR FÅTT. Ja, så härligt att det är värt att ha inne caps lock.
Idag har jag varit på (i, vid?) stranden och solat och badat. Riktigt skönt var det. Det var så där lagom varmt i vattnet, man frös inte ihjäl men ändå svalkande. Skulle kunna bo på en strand under de varma sommardagarna.
 
Nu är det endast en dag kvar till jag åker ner till Skåne i en vecka och två dagar. Det kommer bli så nice! Men bloggen kommer få lida, för det kommer inte bli några inlägg under den tiden, och antagligen inte några dagar efter jag kommit hem heller. Men hur mycket viktigt skrivs här egentligen? Mest en massa ordbajs bara, typ som det här inlägget. Mehe.
 
Nu har jag slut på ord. Ha en härlig dag.. eller natt! Men innan du hinner göra något annat så måste du lyssna på den här låten: Tingsek – World of its Own
 

Snygg Amanda

Matilda | 2012-07-25 kl. 22:01:05
 
Träffade snygga Amanda i helgen och passade på att fota lite porträtt på henne.. Så galet vacker är hon! Sen ville henne kisse Simba också vara med.
Jag har en hel del bilder att visa er och det blir bara fler hela tiden! Vet inte vad jag ska göra med alla bilder. Ilandproblem gissar jag.
Sen förstår jag inte vad det härliga vädret kom ifrån, men jag gillar det! Såhär får det gärna vara resten av sommarlovet.
 
Mat Kearney – Down

Torsö

Matilda | 2012-07-23 kl. 15:58:17
Canon eos 550D + ef-s 18-55mm f/3.5-5.6
 
Vilken sommar alltså. Det har ju inte varit varmaste sommaren precis, men det gör ingenting när man får umgås med goa och härliga människor hela dagarna. Nu har jag i alla fall en vecka utan något planerat (förutom The dark night rises på onsdag då, woho!) så nu ska jag riktigt vila ut mig inför konfaåterträff och Puls, längtar!!
 
The Tallest Man On Earth – There´s No Leaving Now

Can you help me occupy my brain?

Ann | 2012-07-16 kl. 15:28:02
 
 
Hellsongs – Paranoid

Det finns något ni inte vet om mig.

Ann | 2012-07-14 kl. 20:58:13
 
Det finns något ni inte vet om mig. Och det är att när jag plattar håret (vilket hittils endast hänt tre gånnger under alla mina livsdagar) så blir jag plötsligt en gudinna med botox-läppar. Så, nu vet ni!
 
Skämt åsido...
 
Idag kom jag hem från UngdomsOas läger i Kungsbacka. Det var helt fantastiskt! Gud är stor och människor är underbara. Lägret var fem dagar långt, och som alltid är det alldeles för kort tid. De två sista dagarna är de dagar då man verkligen börjar lära känna folk, och det är då som man snart ska åka hem. episkt misslyckande liksom. Men jag måste ändå erkänna att det är skönt att få komma hem och sova i sin egen säng istället för på ett tarvligt liggunderlag och slippa oroa sig över att man tagit med sig helt fel kläder.
 
Nu ska jag dock fortsätta med min viktiga syssla att äta massa godis och i frysen ligger det en stor bit chokladkaka och väntar på mig. Antar att ordet självbehärskning plötsligt raderats ut ur mitt vokabulär.

Switchfoot

Ann | 2012-07-08 kl. 18:52:00
 
Igår var jag på Gullbrannafestivalen och såg Switchfoot live. Bilden är skitkass men det är precis innan Jon hoppade ner i publiken-rakt framför mig.
Konserten var grym trots den otroliga trängseln, jag ville verkligen inte att det skulle ta slut! Mitt sommarlov (som har haft en görbra start) blev plötsligt ännu bättre. Egentligen har jag nog inte riktigt fattat det än, att jag har träffat dem, pratat med dem och skakat hand med dem: Switchfoot, ett av mina absoluta favoritband sen flera år tillbaka. Det känns fortfarande lite konstigt och en aning overkligt.
Numera pryder deras autografer min högersko och jag lyssnar på deras låtar konstant; glad som få och jag hoppas att de kommer till Sverige fler gånger (de borde de minsannemej göra, med tanke på att detta var deras första konsert i Sverige-någonsin).
 
Switchfoot – Restless
aaaaaaaaaaah

The Meadow Picnic- Sneak Peek

Ann | 2012-07-05 kl. 23:26:19
 
Igår fotade jag Clara på en stor äng vid deras hus. Gräset var sådär vackert vildvuxet och alldeles perfekt för en fotosession. Ovan är en sneak peek av vad som snart dyker upp här på bloggen; jag ska bara lyckas redigera klart alla bilder först.
 
Mer intressant än såhär blir det inte för denna gången, för nu kallar sängen! Godnatt.

Tillbaka

Matilda | 2012-07-05 kl. 15:24:36
Nu är det länge sedan jag skrev något här, men det är sommarlov och jag har varit på iväg på annat håll och tagit vara på min ledighet, carpe diem ni vet.
Sen har jag inte haft ork att rensa alla bilder som jag (och mina fina vänner) tagit. Jag tror jag hade mer än 50 bilder på Ann, Gabbe och Emilia som stog på händer. Men nu har jag tagit mig tid och rensat bort de mest onödiga bilderna.
Längre än så här blir inte detta inlägget, för nu ska jag spela sims som jag blivit lite beroende av de senaste dagarna.. Snacka om carpe diem.
 
The Tallest Man On Earth – To Just Grow Away

BERLIN

Ann | 2012-07-03 kl. 15:46:56
 
Här är lite bilder från Berlin! Det var en underbar resa, jag tror nästan inte att det kunde blivit bättre.
Vi skämde ut oss på U-bahnen, pratade högt på svenska i bussen för att sen märka att en svensktalande man satt bredvid oss, dansade vals i Charlottenburg-slottet, levde på starbucksprodukter, thaimat och hamburgare, fick en lektion på hur man uttalade "Schnitzel", klättrade i träd, gick längs med Kurfürstendamm, blev kär i hotellets kypare och shoppade massvis. Framförallt gick vi i mängder, men gjorde oss även experter på de lokala busstiderna. Flera sevärdheter fick vi sett också. Några av oss försökte till och med använda vår tarvliga tyska för att göra oss förstådda av Berlinarna; en spännande upplevelse som kunde slutade i lite skratt och idiotförklarande blickar av tyskar som inte fattade vad vi snackade om.
 
Detta är verkligen bara ett smakprov av alla bilder jag tog. Jag har många, många fler, inte minst på oss som klass, men eftersom jag inte riktigt vet vilka man får lägga upp bilder på och inte tar jag inte så många såna i detta inlägget.
 
Nu ska jag ut och klippa gräset. Jag ser minsann hur ni klappar era intresse-hamstrar...

Porträtt: Ronja

Ann | 2012-07-03 kl. 00:09:10
 
I Berlin lyckades jag knäppa denna vackra bilden på Ronja. Men inte var det jag som gjorde speciellt mycket- flickan är ju så vacker så inte behövde jag göra annat än att peka kameran på henne och klicka för att få en pangbild.

För övrigt håller jag på att redigera mängder med bilder. Bilderna från Berlin och min brors student är äntligen fixade. Så snart kommer det bilder, mina vänner!
Hoppas ni har det bra i den regnigaste sommaren på jagvetintehurmånga år.
RSS 2.0