Det här har ni missat 2

Allmänt | 2012-11-28 kl. 17:37:57
Lite bildsummering av de senaste veckorna jag inte har skrivit någonting. Jag har åkt till Lund och träffat mina fina vänner, spelat volleyboll och stukat tummen och läst Harry Potter när jag då inte varit i skolan.
Just nu är jag hungrig som en gris och funderar på att gå ner och laga mat. Hade vart gott. Ja, jag gör nog det. Hejsvej!
 
Mando Diao – Snigelns visa

Det här har ni missat

Ann | 2012-11-19 kl. 18:44:41
 
Eftersom jag är fruktansvärt inaktiv här numera får ni en kort livsuppdatering:
 
Känns som om jag pluggar dagarna i ända (utan att bli smartare, tyvärr)
Dricker alldeles för mycket mjölk
Sover på en madrass på golvet istället för i min egen säng, det är mysigare så
Är fruktansvärt glad över att jag kommer få träffa Daphne varje dag i skolan
Har slukat massa tv-serier och nu avslutar jag varje kväll med ett avsnitt How I Met Your Mother
Ska få tandställning
Spelar för tillfället wordfeud på både svenska, engelska, tyska och spanska
Har beställt hem massa foton som snart ska pryda mina väggar
Försöker lära mig Cavatina på gitarr men fysikens lagar gör det inte möjligt (jag har korta fingrar)
På fredag åker jag till Lund och hänger där en helg, bara bra!
 
Och nu ska jag fortsätta plugga biologi. Prov på torsdag; jag taggar med ett glas mjölk och choklad (läs:tröstäter några dagar i förskott).
 

My heart sinks as I jump up, your hand grips hand as my eyes shut

Ann | 2012-11-09 kl. 21:09:00

 
En bild från några veckor sedan då jag var ute på promenad. Det var sådär vackert spöklikt med dimman över hagen och silhuetterna av korna. En syn jag inte glömmer på ett tag; såna här bilder etsar sig gärna fast i mitt höstälskande huvud.
Inser att mitt kamerabatteri har varit oladdat i över två veckor, så i helgen tänker jag inte bara ta tag i det berg av plugg jag har, utan även hinna fota lite. Vad det blir vet jag inte riktigt, men känner jag mig själv kan det nästan bli vad som helst när jag är uttråkad eller på kreativt humör.
 
Börjar dock min helg med några avsnitt New Girl och en kopp te.Just nu ligger jag i soffan med alt-J i öronen; vill inte lyssna på Mumford & Sons för då tror jag nog att jag börjar gråta
 
alt-J – Breezeblocks

Fredagspepp

Ann | 2012-11-02 kl. 19:37:00
 
FREDAG.
Trots att vi är många som väljer att ignorera det faktum att det bara är en helg kvar på lovet så har jag inga planer på att deppa ihop.
Nu är det FREDAG; och om ungefär en halvtimma drar jag och min fjällräven ut i höstrusket med tågkortet i högsta hugg. På tåget möter jag upp med Gabbe och då påbörjas ännu en av våra legendariska hippie-helger tillsammans. Vi kommer bland annat träffa Daphne och hänga med henne inatt, och sen fortsätter vi och gör sånt som Ann och Gabbe är expert på.
 
Är så fruktansvärt pepp att jag inte kan sitta still, så istället lyssnar jag på sånt här och skuttar runt i mitt rum:
The Black Keys – Howlin’ For You
 
 

Höstlov

Matilda | 2012-11-02 kl. 12:05:26
 
Jag har haft ett så bra höstlov. Förra fredagen åkte jag ner till Breanäs på läger och det var ju galet nice som vanligt! Vi umgicks, skrattade, hade bra undervisning, sjöng lovsång, sprang runt och letade efter lappar, stod på händer, vissa var så modiga och badade, spelade fotboll, åt med händerna, blev påkomna när vi försökte smyga ut på natten och myste i den gråa soffan. Efter lägret drog jag, Ann och några andra vidare till Edvin i Åhus. Där blev det bara massa tchill med film, left 4 dead, pizza, ben&jerry, kramar och massa snack.

De senaste två dagarna har jag bara tagit det lugnt. Lite för lugnt. Idag och inatt ska jag dessutom vara helt ensam hemma. Jag får väl hitta någon att skypa med och sätta på en mysig film så jag kan somna gott sen.
 
RSS 2.0